Следвайте Гласове в ТелеграмНие ще гарантираме, че Израел разполага с всичко,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНие ще гарантираме, че Израел разполага с всичко,
Коментари Харесай

Лойд Остин: САЩ ще гарантират, че Израел разполага с всичко необходимо, за да се защити

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Ние ще подсигуряваме, че Израел разполага с всичко, от което се нуждае, с цел да се отбрани ", съобщи министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин пред израелските медии, цитира The Jerusalem Post.

Лойд Остин направи коментара в отговор на масираната ракетна офанзива на " Хамас ", при която починаха над 40 цивилни и са ранени над 700 души.

" Наблюдавам от близко развиването на събитията в Израел. Нашият ангажимент към правото на Израел да се пази остава хладнокръвен и изричам съболезнованията си на фамилиите на тези, които изгубиха живота си в това непоносимо нахлуване против цивилни “, се показва в изказване, оповестено на страницата на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

" През идващите дни Министерството на защитата ще работи, с цел да подсигурява, че Израел има това, от което се нуждае, с цел да се отбрани и да отбрани цивилните от безсистемно принуждение и тероризъм “, продължава изказването.

Вече е доказано, че министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху ще организира диалози както с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, по този начин и с президента на Франция Емануал Макрон по-късно денем.

Инфо: Агенция " Фокус "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР